loading

Powervrouw Academy
For dutch audience

Psychodynamisch Therapeut Kirsten Kok kwam met een hele mooie ambitie naar ons toe, een krachtig programma aanbieden om mensen tijdens een kortdurend en oplossingsgerichte therapie te helpen met onder andere “Oud zeer” en het doorbreken van patronen.

Het programma bestaat uit een online lesprogramma en tussentijdse face-to-face momenten, om cliënten te begeleiden en te coachen. Voor het online lesprogramma hebben wij samen met Kirsten een online leeromgeving gecreëerd wat volledig autonoom functioneert en dat naadloos aansluit op het offline persoonlijke traject.

Wij hebben geprobeerd om een online platform neer te zetten dat eenvoudig en snel in gebruik is en qua design rust en tegelijkertijd de kracht van het programma uitstraalt. Naast het platform hebben wij zorg gedragen voor het creëren van de bijhorende landingspages en merk branding.

Huldos die zijn echt goed, gewoon klaar. Daar kan ik nog lang over door praten maar het is zo.

Kirsten Kok - Bedankt voor je lieve woorden

Er werd gevraagd om de leeromgeving op een zo'n veilige manier op te zetten, dus hebben wij gebruik gemaakt van een url file scrambler en maakt de gehele omgeving gebruikt van een SSL certificaat.

Wij willen Kirsten en iedereen achter de schermen bij PowervrouwAcademy bedanken voor de prettige samenwerking en super veel succes wensen met dit prestigieus programma!

Team Huldos Media®